Fotóim stílusa természetes  letisztult  ragyogó 

Fotóim stílusa
természetes  letisztult  ragyogó 

Nyitott vagyok minden kreatív ötletre, közös alkotásra. Célom, hogy a fotózás során olyan álomképek készüljenek, amikre bármikor boldogan tekintünk.

Választható Csomagok

Mini | 18.000 Ft

10 db szerkesztett kép

Standard | 30.000 Ft

20 db szerkesztett kép

Premium | 55.000 Ft

40 db szerkesztett kép

További információk
Ajándékutalvány

A fotózás élménye velem

Közös ötletelés

Elsőként megbeszéljük a fotózás témáját és az elképzelést. Én is mindig készülök ötletekkel és ezek alapján mindig tud valami új és rendhagyó megoldás születni.

Maximális odafigyelés

Ezt követően egyeztetjük a helyszínt, az időpontot és jöhetnek is a varázslatos fotók.

Fotózás időkorlátok nélkül

A fotózások ideje mindig változó. Függ a témától, bizonyos esetekben az időjárástól, valamint a helyszíntől és az elképzelésektől.

Álomképek kiválasztása

A fotózást követően Drive-on keresztül megosztom a vízjeles nyers képeket válogatásra. Ajándékba mindig küldök pár fotót megszerkesztve mintaként, aminél látható a színvilág, hogy milyen végeredményre lehet számítani.

Szabó-Gábor Evelin fotográfus

Gyakran Ismételt Kérdések

Mindig azt javaslom, hogy a legfontosabb szempont a ruhák kiválasztásánál a kényelem és az önazonosság legyen, hisz így fogjátok jól érezni magatokat a kamera előtt és így fogjátok szívesen viszontlátni magatokat a fotókon.

Kerülendők a feliratok, a nagy minták. Szebb összképet eredményez a letisztultság – a kevesebb néha több.

Ha nem egyedül szerepeltek a képen, hanem párotokkal vagy a családotokkal, akkor érdemes összeöltözni – pl. hasonló színek viselése.
A fotózások során lehetőség van arra is, hogy több szettben készüljenek a fotók, így nyugodtan készülhettek több variációval.

Minden alkalommal javaslom, hogy nyugodtan inspirálódjatok és ha van konkrét elképzelésetek küldjétek nekem. Ez azért lehet nagy segítség számotokra, mert Ti is könnyebben készültök (mi az amit mindenképp szeretnétek fotón látni, hány ruhával készüljetek, szükséges-e kiegészítő/kellék stb.), illetve nekem is segítség, hisz így fogom tudni, hogy mi is az, amit majd szeretnétek kapni a fotók által.

Családi fotózásoknál szoktam javasolni, hogy kisebb gyermekek esetén nyugodtan hozzátok magatokkal a kedvenc játékokat (plüss, kisautó, buborékfújó stb.), esetleg plédet – bár utóbbival én is szoktam készülni.

Business fotózások alkalmával pedig fontos, hogy ha nem a vállalkozásod helyszínén készülnek a képek és nincs helyben munkaeszköz/munkaruha, akkor azt érdemes magaddal hozni (pl.: ecset, laptop, hangszer stb.)

Miután a nyers, vízjeles képek közül kiválasztottad azokat, amiket szeretnél szerkesztve megkapni kb. 2 héten belül átadásra kerülnek az elkészült fotók.

Ez természetesen a szabad kapacitásomtól és a választott fotók számától is függ, azonban ha több időre lenne szükségem azt minden esetben előzetesen jelzem.

Természetesen igen. Nagykanizsa 30 km-es vonzáskörzetén belül ingyenesen, ezen felül pedig távolsági felár ellenében (60 Ft/km).

Amennyiben otthonodban/kertedben szeretnéd a fotózást előzetes egyeztetést követően van rá lehetőség, ha a helyszín adottságai lehetővé teszik és biztosítva van számunkra a megfelelő fotós környezet (elegendő fény, veszélymentes közeg, világos színek stb.)

A weboldalon keresztül az időpontfoglaló űrlap kitöltésével, e-mailben info@eviphotography.hu vagy a Social Media felületeken (Facebook, Instagram) privát üzenetben tudod felvenni felem a kapcsolatot.

Kérlek írd bele az üzenetbe, hogy milyen típusú fotózásra szeretnél bejelentkezni, családi fotózás esetén add meg kérlek, hogy hány fővel érkeztek a fotózásra. Ha van bármilyen elképzelésed, kérésed oszd meg velem nyugodtan, hogy tudjunk közösen ötletelni (téma, kellékek, öltözék vagy helyszínnel kapcsolatosan).

Amennyiben speciális időpontban tudsz részt venni fotózáson, kérlek ezt is jelezd előzetesen, így könnyebb lesz időpontot találni.

A fizetés az elkészült képek átadását követően történik utalásos formában vagy egyeztetést követően készpénzben.

Előzetesen nem fizetendő sem alapdíj, sem foglaló.

Ajándékutalvány vásárlása esetén az utalvány vásárlásakor történik a fizetés, nem az ajándék fotózást követően. Utalvány beváltásakor is van lehetőség további képek választására, ebben az esetben a kész képek átadását követően van lehetőség rendezni a különbözetet (csomagon felül választott képként számolódik).

Fotózások alkalmával én javaslom, természetesen mindenkinek a saját ízléséhez igazítva olyan mértékben, amivel még azonosulni tud.

A fotókon minden sokkal részletesebben jelenik meg, illetve a smink nem olyan erőteljes, mint ahogy valójában látszik, így nem kell attól tartani, hogy az elkészült képeken egy teljesen másik éneddel fogsz találkozni. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy óriási löketet tud adni: erősíti a magabiztosságot a kamera előtt, és belecsempész egy kis extra különlegességet. Ezzel lesz igazán tökéletes a végeredmény.

Rugalmasan kezelem az ilyen eseteket, így felvesszük egymással a kapcsolatot és keresünk egy új időpontot a fotózásra. Kötetlen helyszín esetén ez nem jelent problémát. Közös érdekünk, hogy a lehető legjobb körülmények között készüljenek a képek, így nem kell aggódni, ha a rossz idő közbeszól és új időpontot kell keresnünk.