Örök pillanatok  hangulatok  harmónia 

Mindenki élete tele van különleges pillanatokkal, melyeket szeretnénk megőrizni emlékül és boldogan visszatekinteni rá. Legyen az családi harmónia, szeretet, álom hivatás.

Szabó-Gábor Evelin vagyok fotográfus

A fotózás 2013 óta az életem része. Eleinte csak telefonnal fotóztam a barátnőimet, de mindig pozitív visszajelzést kaptam. 2016-ban vettem meg az első fényképezőgépemet és azóta a hobbimból vállalkozás lett.

Boldoggá tesz, hogy olyan hétköznapi embereket fotózhatok, akik szeretnének magukról őszinte pillanatokat megörökíteni. Nyitottak arra, hogy közösen felszínre tudjuk hozni a legjobb formájukat, hogy a képek által szembesülni tudjanak értékeikkel. Legyen ez családi harmónia, álom hivatás vagy akár önbizalom erősítés.

Szerencsésnek mondhatom magam, mert azzal foglalkozhatok, ami inspirál és amit szeretek csinálni. Motivál, hogy mindig olyan minőségi fotókat készítsek, amivel a modelljeim maximálisan elégedettek.

Nyitott vagyok minden kreatív ötletre, közös alkotásra. Célom, hogy a fotózás során olyan álomképek készüljenek, amikre bármikor boldogan tekintünk.

Szabó-Gábor Evelin fotográfus

Napsütötte olasz kávé élmény

A fotográfus képzést egy napsütötte olasz kávé élményt bemutató vizsgaremekkel zártam, ahol szabadjára engedhettem kreatív energiáimat. Élveztem az alkotás egész folyamatát.

Evi Photography

A fotózás élménye velem

Közös ötletelés

Elsőként megbeszéljük a fotózás témáját és az elképzelést. Én is mindig készülök ötletekkel és ezek alapján mindig tud valami új és rendhagyó megoldás születni.

Maximális odafigyelés

Ezt követően egyeztetjük a helyszínt, az időpontot és jöhetnek is a varázslatos fotók.

Fotózás időkorlátok nélkül

A fotózások ideje mindig változó. Függ a témától, bizonyos esetekben az időjárástól, valamint a helyszíntől és az elképzelésektől.

Álomképek kiválasztása

A fotózást követően Drive-on keresztül megosztom a vízjeles nyers képeket válogatásra. Ajándékba mindig küldök pár fotót megszerkesztve mintaként, aminél látható a színvilág, hogy milyen végeredményre lehet számítani.

Megszámlálhatatlan retusálással töltött idő mellett...

Fotózás
0 +
átadott kép
0 +
Visszatérő ügyfél
0 +